AM CONDUS CEA MAI PUTERNICA SI CEA MAI SCUMPA MOTOCICLETA - DUCATI V4R - Racevlog #19

23 ian. 2021
135 239 Vizionare

Era cineva curios de cum arata si mai ales cum se conduce cea mai puternica si cea mai scumpa motocicleta de serie de pana acum? Ei, iata ca avem raspunsul!
Am avut o mica pauza de la editat in ultima saptamana, insa nu si de la canal. Am revizuit absolut toate videoclipurile postate pana acum, am modificat descrieri, keywords, titluri, thumbnail, end screens, cards si tot ce era nevoie. Insa va las pe voi sa le descoperiti pe toate acestea urmarind videoclipurile deja postate!
De acum am revenit la editat si suntem gata sa incepem anul in forta. Mai avem foarte putine episoade din seria "Racevlog" si pot sa va asigur ca acestea sunt din ce in ce mai interesante.
Astazi avem prima zi de antrenamente din cadrul Campionatului MotoRC, ce s-a tinut pe circuitul MotorPark Adancata si unde am avut ocazia de a trece de pe un BMW S1000RR pe un Ducati V4R modificat special pentru a ajunge la cei 234 cai putere. Cum era de asteptat, am inceput prin a merge usor, incalzind cauciucurile si franele, iar cand am ajuns la iesirea din ultimul viraj nu a ramas altceva de facut decat sa deschid gazul la maxim si sa vad ce acceleratie si ce top speed are o motocicleta de 45.000 euro. Un test ride de neuitat pe care l-as repeta cu placere oricand, poate chiar pentru o perioada mai lunga de timp pentru a face un review detaliat despre aceasta bestie.
Support: www.patreon.com/MotorBike27
Contact: motorbike277@gmail.com

Instagram: instagram.com/Motor.Bike27
Facebook: facebook.com/MotorBike27/

Track: Sub Urban - Cradles [NCS Release]
Music provided by NoCopyrightSounds.
Watch: rolabel.info/door/rKRl1cqkabKVoX4/video.html
Free Download / Stream: ncs.io/CradlesYO
#Ducati #V4R #MotorBike27

ROlabel